Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Hallo Jan en Willem,
hierbij nog even een bedankje naar jullie toe. De groep heeft de safari ervaren als een geweldige leuke excursie. Mooie vaartocht, mooie wandeling, gezellige heren die veel wisten te vertellen en op tijd weer stil konden genieten van de natuur.
Een en al lof hoorden wij. Nogmaals dank.
Hartelijke groet uit Leusden en kom ook eens bij ons wandelen,ook erg mooi.
Bep en Henk Vos. ( recreatief wandelen Leusden)

Bep Vos. - 22-08-2016 - 20:45

dinsdagavond met de avondsafari mee mogen varen.
Wat een geweldige belevenis. Na een klein buitje door en onder de regeboog gevaren. Leek een droom. Wat kan een regenbuitje dan leuk zijn.Tijdens de terugwandeling met Jack en Anita maar liefst 7 reeen met kalfjes gespot. Kippenvel. Bedankt allen.

gr. Rene en Anja.

rene en anja - 13-07-2016 - 13:41

Vorig jaar de trip gemist. Nu alvast gereserveerd om binnenkort een tochtje te maken om de mooie omgeving van de Regge vanuit te de Reggepunter te aanschouwen. we zien er naar uit. Albert.

albert - 28-03-2016 - 12:35

Dit is echt een aanrader voor iedereen die rust en mooie natuur kan waarderen! De toelichting die aan boord wordt gegeven is zowel interessant als leuk. De mannen hebben er plezier in en dat merk je. Wij hebben de boottocht als geschenk ontvangen en het was echt fantastisch. Wat is het Vechtdal toch mooi......

Wilfried de Jonge - 04-10-2015 - 19:45

 

Bedankt voor de spannende Reggesafari, helaas zelf geen Ijsvogel gezien maar wel mooie, van de zon genietende, koeien. Wat een prachtig natuurgebied, leuk om er op zo'n manier kennis mee te maken.
Groet en goede zomer gewenst,
Roelie Waanders (collega van Bram)

Roelie - 08-07-2015 - 19:14


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »